Mėnesio archyvas: 2015 m. spalio mėn.

UAB SOLIDAS taiso kompiuterius Vilniuje

Kaip galima atlikti kompiuterių taisymą savomis rankomis? Pirmas dalykas tai požiūris – kompiuterių remonto įmonėse tiesa kad yra daug moksliukų apie kompiuterius nusimanančių asmenų. Tačiau jie moka pagrinde tai, ką galite išmokti ir jūs, skirdami ganėtinai nedaug savo laiko ir pastangų. Šis gidas supažindins jums su pagrinde pasitaikančiomis kompiuterio problemomis ir galėsite apsispręsti, ar domėtis kaip kompiuterį susitvarkyti patiems ar geriau pasiieškoti kas galėtų tai padaryti už jus.

Remontuojame kompiuteriusPirmas dalykas, nuo kurio pradedamas atlikti kompiuterių taisymas Vilniuje ar bet kokiame kitame mieste, tai virusų bei šnipinėjančių programų išvalymas. Tokios vietos kaip torrentai jums pagelbės atsisiųsti antivirusinę programinę įrangą, o jeigu bijote pasigauti virusą, galite naudotis antivirusinėmis iš interneto. Pakaks pasiieškoti statistinių duomenų, kad galėtumėte nuspręsti, kokią antivirusinę rinktis. Kitas geras dalykas yra tas, jog šios antivirusinės įprastai turi trisdešimties dienų bandomąjį laikotarpį, per kurį galite išsivalyti nepageidaujamus virusus.

Skaityti toliau

Kai paminklas – kaip simbolis

Ar pastebėjote, kad didesnėse kapinėse paminklai Vilniuje kartais turi daug skirtingų simbolių. Nekalbu apie tuos kažkokius vandalų išpuolius, kai pripaišoma svastikų ir kitokių nesąmonių. Tiesiog pasitaiko, kad žmonės renkasi simbolines paminklų formas, galinčias jiems priminti palaidotą artimąjį kaip žmogų, su kažkuo konkrečiai susijusį. Vien eidami per Antakalnio kapines tikrai pastebėtumėte labai daug tokių visokių paminklų, ir jie jums leistų susidaryti vaizdą apie tai, kokių čia yra palaidota žmonių.

Ryšį nusakantis simbolis

Paminklai kapamsVienokie paminklai Vilniuje būna, kai jais siekiama nustatyti ryšį su velioniu, kitokie, kai nesiekiama. Pavyzdžiui, galima pamatyti paminklų, kurie yra širdelės formos arba turi ant savęs tokių simbolių. Ką tai reiškią? Kad kažkas tą laidojamą žmogų labai mylėjo. Aišku, kad karo kirvio, įsmeigtą į akmenį, nerasime, juk bent jau mirusiesiems neapykantos stengiama nebepalikti amžinybei. Kartais paminklai turi tokias skulptūras, reiškiančias gilų liūdesį. Tai gali būti ir koks nors vienišas vėjo blaškomas paukštelis, ir verkianti motulė, ir kitokie pavyzdžiai.

Simbolis kaip raktas į veiklą

Skaityti toliau

Emigranto kelio pradžia

Darbas LondoneKaip ir kiekvienas jau dabar puikiai žinome, darbas UK tikrai niekur nesimėto. Skirtingiems žmonėms nutinka skirtingos istorijos. Vieni darbus randa tiesiog akimirksniu, kitiems tenka ilgiau paieškoti. Priklauso nuo visko – ir nuo sėkmės, ir nuo patirties, ir nuo profesijos, ir kartais nuo pažinčių. Aš buvau tas žmogus, kuris atvyko į Uk tiesiog be jokių išankstinių garantijų ir protekcijų. Atvykau tiesiog šiaip, pamėginti, kaip seksis. Buvau mačiusi, kur kokie yra free advertising sites, ir nutarusi kaip tik juose paieškoti kažko, kas man geriausiai tiktų.

Tikėjausi, kad bus blogiau

Na, visų pirma, pasakysiu, kad tas pirmasis įspūdis buvo kitoks, negu tikėjausi. Iš visų tą patį girdime, ar ne? Visi galvoja, kad darbas UK tiesiog auga ant medžių, o paskui paaiškėja, kad ten didelė konkurencija, ir kad tų darbų beveik nėra, o ir uždirbti daugiau negu minimumą beveik neįmanoma. Taigi, aš taip pat sakau, kad tikėjausi kitokio įspūdžio, tačiau, priešingai, negu dauguma, aš ne nusivyliau, o apsidžiaugiau. Būtent vadovaujantis pasakymu, tikėkis blogiausio, ruoškis geriausiam (ar atvirkščiai), buvau nusiteikusi visiems likimo išbandymams, visoms problemoms, kokių jų tik galėtų nutikti. Tačiau, kaip paaiškėjo, viskas buvo daug geriau, viskas tikrai labai patiko.

Skaityti toliau

Kad kompiuteris negestų

Pasakysiu taip – man pc repair London nebuvo reikalingas, tačiau draugai nuolat tokių meistrų ieško. Kodėl? Nes nemoka kompiuterio saugoti. Aš tikriausiai jau gyvendama Lietuvoje sugebėjau tiek visko patirti, kad dabar kompiuterio niekada nesugadinu taip baisiai, jog tektų nuolat kažkaip stengtis jį taisyti. Taigi, aš įsidėmėjau, kokios yra pagrindinės taisyklės, kad computer repairs nebūtų dažnas reiškinys. Kompiuterį reikia saugoti, jį suprasti, ir jo nebijoti. Tuomet programos nenulūš, kompiuteris neužges, duomenys nedings.

Saugoti kompiuterį

Kompiuterių priežiūra ir remontasPirmiausia yra saugojimas. Jeigu tai ne PC, o nešiojamas kompiuteris – tuomet ypatingai. Visis nešiojami, stumdomi ir kitaip mobilūs daiktai nuolat neišvengiamai patiria visokius smūgius ir traumas. Taigi, jums reikia maksimaliai stengtis apsaugoti nuo traumų. Kas gero iš to, kad vis tenka pirkti kitą kompiuterį, ką tai gero suteikia? Tikrai nieko. Jeigu jau po metų kažkas pradeda neveikti, nuo tada, kai nusipirkote, tai dažnai net į garantinį negalite kreiptis, nes žinote – čia jūsų kaltė. Tai jūs netyčia jį numetėte ant žemės, grubiai metėte krepšį kuriame buvo kompiuteris ar palikę prie lovos netyčia ryte ir užmynėte. Visada akivaizdūs būna padariniai. Kas nors stringa, neveikia, įskyla, ekranas gali išvis tapti nebepataisomas. Taigi, kompiuterį reikia saugoti nuo smūgių. Taip pat – nuo skysčių. Vengti to įpročio sėdėti prie kompiuterio su kavos puodeliu. Juk elektrinius prietaisus įjungtus paprastai patraukiate nuo vonios, kai maudotės – žinote, kad reakcija jums gali kainuoti gyvybę. Taip pat vandens ir kompiuterio susijungimas gali atimti gyvenimą kompiuteriui. Kita saugojimosi priemonė – antivirusinės programos. Tik tada kompiuteris galės pats save apsivalyti, jeigu turės tinkamą antivirusinę.

Suprasti kompiuterį

Skaityti toliau

Kuriame įdomų prisistatymą

Jauniems kūrybingiems žmonėms tarsi neturėtų būti problema susikurti įdomų savo asmenybės prisistatymą, kai norima įsidarbinti dizaineriu kokioje nors kompanijoje. Tačiau įdomu tai, kad visgi daugumai vis tiek dar reikėtų pasidomėti, kas yra top graphic designers. Manau, kad autoritetai yra ne tam, kad jais aklai sektume, o tam, kad jie taptų tokiais paprastais vedliais. Mes galime tiesiog pasidomėti jais tam, kad gautume daugiau įkvėpimo, o sekti aklai tikrai nebūtina. Taigi, štai keletas patarimų, kaip sukurti tokį patrauklų gyvenimo pristatymą, norint dirbti dizaineriu, kad bent kažkurie darbdaviai susidomėtų.

Imkite pavyzdį iš autoritetų

Geriausiai dizaineriai LondoneDar vienas dalykas, tai yra gera įtaka sau pačiam. Sakoma, kad jeigu nori gerai piešti, tai turi iš namų išmesti ir nuo sienų nukabinti visus prastus beverčius paveikslus. Jie tik gadina jūsų skonį. Reikia pasikabinti tokius, kurie būtų iš tikro labai geri, kažkokių profesionalų atlikti. Na ir kas, kad jums senelė padovanojo tą tragišką nutapytą peizažą – bet jeigu jūs patys ketinate būti profesionalai, tai baisių teplionių pas save nelaikykite. Taip pat yra ir su planavimu dirbti gerais dizaineriais. Jeigu tikrai norite atsidurti tarp profesionalų, tai pirmiausiai atsidurkite tarp jų virtualiai. Apsupkite save iš tiesų labai gerais pavyzdžiais, ir tai pamažu galės duoti jums kažkokios naudos, tai tarsi persismelks į jūsų sąmonę, ir jūs turėsite viską, iš ko galėsite semtis tos gerosios patirties. Jums nereikia nieko kopijuoti, tiesiog būkite su savo mokytojais tarsi įkvėpimo šaltiniais. Ar tai būtų web site, ar konkretūs produktai su gražiu dizainu.

Nepamirškite, ką komunikuojate

Skaityti toliau