Mėnesio archyvas: 2021 m. kovo mėn.

Naujas ar senas butas: kas geriau?

Gyvenimas savo namuose dažniausiai yra vienas didžiausių daugelio žmonių poreikių. Juk tokiu atveju galima jaustis kur kas saugiau ir tuo pačiu įsirengti namus taip, kaip kiekvienas žmogus labiausiai nori. Šiuo metu labai daug dėmesio sulaukia nauji butai Vilniuje, kurie atveria galimybes kiekvienam gyventi ten ir taip, kaip jie svarba jie labiausiai nori.

Nauja statyba šiuo metu vadinama geriausiu pasirinkimu. Tačiau, žinoma, verta aptarti niuansus, kurie tai garantuoja ir kodėl senos statybos butai nebe taip vertinami.

Kainos galimybės – sunkiai įvertinamos

Nauji butai VilniujeDažniausiai atrodo, kad nauji butai kainuos kur kas daugiau, tad žmonės net nebandydami įvertinti galimybių renkasi tokius. Tačiau toks požiūris nėra visiškai teisingas, kadangi šiuo metu nauji butai Vilniuje dažniausiai džiugina labai patraukliomis kainomis. Tiesa, verta pabrėžti ir tai, kad dažniausiai turinys senus butus prašo labai didelio užmokesčio už turtą. Ir žmonės moka. Tik dėl to, kad paprasčiausiai nepalygina galimybių, kurios, akivaizdu, yra naujo būsto pusėje.

Norisi, kad butas būtų nuosavas namas…

Skaityti toliau