Mėnesio archyvas: 2017 m. sausio mėn.

Interjeras kaip meno kūrinys

Kartais namu interjeras gali ne ką tesiskirti nuo galerijos – jis bus stilingas, sutvarkytas ir jame rasime meno kūrinių. Tačiau klaidinga galvoti, kad prabangaus interjero elementai turi kainuoti milijonus. Sukurti gražų, jaukų, menišką ir prabangos įspūdį keliantį interjerą galima pasitelkus protą ir kūrybingumą arba įvedus vieną kitą vertingą interjero elementą. Pateikiame keletos išskirtinių interjero detalių kaip meno kūrinių pristatymą.

Triumfuojančios spalvos

Interjero sprendimaiVieniems populiariausių pasaulio baldų gamintojų „Pantone“ išrinkus stilingiausias metų spalvas, galime tikėtis, jog jų atsiras ir įvairių stilingų žmonių interjeruose. Tai – švelni rausva ir melsva. Šių spalvų pasteliniai deriniai puikiai dera jaukiame interjere, gerai atrodys ir prie bet kokios medienos tekstūrų. Štai čia ir gali pasireikšti meniškumas, derinant šias spalvas pasieksite tikrų meno aukštumų. Gražiai atrodys viena iš šių spalvų nudažyta medžio šakelė, pamerkta į tam tikrą specialią vazą, ir kiti gražūs interjero elementai.

Šviesa namuose

Skaityti toliau

Riebalų nusiurbimas – vis labiau populiarėjanti procedūra

SapiegaNors dažnais atvejais sportas ir tinkama mityba padeda atsikratyti nepageidaujamo svorio, tačiau kartais ir tai nepadeda atsikratyti riebalų masės. Tokiu atveju gali būti pasirenkamas riebalu nusiurbimas – ši procedūra pastaruoju metu vis labiau populiarėja. Tokią paslaugą gali pasiūlyti ne taip ir mažai estetinės chirurgijos klinikų, tad visada bus galima pasirinkti tokias, kurios geriausiai pateisintų jūsų poreikius. Įsitikinsite, kad pasirinkti tam tikrą tinkamiausią kliniką tikrai nėra labai sudėtinga, ir kiekvienu atveju bus galima nuspręsti, kokios galimybės gali būti pačiomis palankiausiomis.

Dauguma estetinės chirurgijos klinikų turi savo internetines svetaines, kuriose yra skelbiama visa svarbiausia informacija, susijusi su paslaugų teikimu, tad galėsite pasidomėti, kiek gali kainuoti riebalu nusiurbimas, ir t.t. Kaina neretai yra vienas svarbiausių kriterijų, tačiau tikrai nereikėtų vien tuo apsiriboti. Visada yra svarbu tai, kad procedūra būtų atliekama profesionaliai, tad verta pasidomėti, kokias klinikas gali rekomenduoti klientai. Kadangi rinktis tikrai visada yra iš ko, visada bus galima nuspręsti, kokios pasirinkimo galimybės gali geriausiai pasiteisinti.

Skaityti toliau