Mėnesio archyvas: 2015 m. liepos mėn.

Užsisakykite skrydžio bilietus internetu

Norint sutaupyti brangaus laiko, neretai nusprendžiama pasirinkti internetines skrydžių rezervacijos sistemas, kuriose užsisakyti lėktuvo bilietus visada galima pakankamai greitai. Čia galėsite užsisakyti bilietus bei peržiūrėti atliktas skrydžių rezervacijas, todėl galite būti tikri, kad tai padės jums dar paprasčiau planuoti keliones.

Skrydžių užsakymas internetuVis daugiau keliautojų nusprendžia savarankiškai planuoti keliones, ir tokia pasirinkimo galimybė pasiteisina iš tiesų neretais atvejais, kadangi kelionės kaina tokiu atveju paprastai yra kur kas mažesnė nei perkant kelionę iš įvairių agentūrų. Nors kartais yra manoma, kad savarankiškai planuoti kelionę yra gana sudėtinga ir tam tenka paaukoti gana nemažai brangaus laiko, tačiau tai tikrai nėra tiesa, ir tuo galėsite įsitikinti patys.

Pavyzdžiui, apsilankę internetinėje svetainėje http://www.greitai.lt/ vos per kelias akimirkas galėsite susirasti geriausius skrydžių pasiūlymus, ir tuomet beliks tik nusipirkti pasirinktus lėktuvo bilietus. Dažniausiai tam yra sugaištama vos kelias minutes, ir visai nesvarbu, kokiu paros metu atrasite šiek tiek laisvo laiko – įsigyti lėktuvo bilietus internetu galėsite bet kuriuo jums patogiu paros metu. Jums tereikės pasirinkti oro uostą, iš kurio planuojate skrydį, kelionės datą ir oro uostą, į kurį planuojate atvykti. Vos per kelias akimirkas jums bus pateikti geriausi kelionių pasiūlymai, ir galėsite pasirinkti tinkamiausią variantą.

Skaityti toliau